Уманські теплиці (ФОТО)

 При приватизації Уманського виробничого об’єднання «Уманьфермаш» шляхом перетворення у відкрите акціонерне товариство «Уманьфермаш» (приватизація завершена у 2004 році) до статутного капіталу не увійшла металево-скляна теплиця площею 0,1882 га. 


Об’єкт державної власності - одноповерхова металево-скляна будівля загальною площею 1882 кв.м., розташована в промисловій зоні м. Умань, на території приватно-орендного сільськогосподарського підприємства «Уманський тепличний комбінат». Рік введення в експлуатацію - 1990. Теплиця довгий час перебувала в оренді.


За ініціативи орендаря (фізичної особи), наказом Фонду державного майна України від 30.11.2011 № 1740 об’єкт включено до переліку об’єктів державної власності групи А, (мала приватизація), що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.

     

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Черкаській області (далі-Регіональне відділення) від 06.12.2011 № 56-МП було прийнято рішення про приватизацію теплиці скляної для вирощування овочів загальною площею 1882 кв.м. 

На участь в аукціоні було подано 2 заяви. Переможцем аукціону визнано юридичну особу - приватно-орендне сільськогосподарське підприємство «Уманський тепличний комбінат». Ціна продажу – 327 196,00 грн. 


Сьогодні новим (прогресивним) власником об’єкт використовуються за призначенням для вирощування томатів, огірків та іншої сільськогосподарської продукції в закритому грунті. Високоякісна продукція користується попитом як на внутрішньому ринку, продається в супермаркетах України, так і транспортується на експорт ринки ЄС.

Придбаний об’єкт, доповнив комплекс теплиць «Уманського тепличного комбінату», на сьогодні площі теплиць складає більше як 30 га.




















Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

До нового навчального року готові: видавництво «Ранок» завершує друк шкільних підручників

Юпак: динаміка і лихослів'я