У Черкасах відбудеться унікальний фестиваль повітряних куль «Монгольф'єрія»

26 вересня жителі міста зможуть відвідати унікальний фестиваль повітряних куль «Монгольф'єрія». Під час фестивалю учасники побачать величезні аеростати висотою як п'ятиповерховий будинок, матимуть змогу зробити інстаграмні фото та здійснити прив'язний політ на повітряній кулі.

Фестиваль «Монгольф'єрія» відбувається в Україні вже 12 років, але в Черкасах проходитиме вперше у форматі прив’язних польотів. Для того, щоб жителі міста були приємно здивовані, повітроплавне шоу буде супроводжуватися грою запального DJ. Яскраві повітряні кулі в музичному супроводі створять святкову атмосферу. Учасники фестивалю зможуть відчути себе повітроплавцями і здійснити прив'язний політ на повітряній кулі. Аеростати будуть підніматися з учасниками на висоту до 30 метрів.


Відвідування фестивалю можливе при наявності квитків, які можна придбати виключно на офіційному сайті https://balloonfest.com.ua/cherkasy  

Вхідний квиток для дитини 6-12 років коштує 50 грн, для дорослого - 120 грн. До 5 років вхід безкоштовний.

Вхідний квиток з прив'язним польотом для дитини - 490 грн, для дорослого - 690 грн.

Фестиваль відбудеться на стадіоні Черкаського державного технологічного університету. Початок входу о 16:00, завершення о 19:00 або пізніше у разі затримки через погодні умови.

Організатори попереджають, що повітроплавні заходи залежать від погодних умов - швидкість поривів вітру повинна бути не більше 4 м/с. У разі несприятливої ​​погоди фестиваль буде перенесений на найближчий день з льотної погодою. Також можливе корегування часу початку фестивалю. Організаторами фестивалю є повітроплавне товариство «Монгольф'єр» і громадська спілка «Українське повітроплавне товариство».

Попередні нещодавні фестивалі «Монгольфєрія» вже відбулися у Житомирі 1 серпня та Києві 23 серпня.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Особлива книга про Піднесення

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно