«Морок» вдався на славу

Тримаю в руках щоквартальний літературний часопис «Морок» номер 1, липень-вересень 2021 року. Що воно таке? Поняття не мав. Ніколи не чув про цей часопис. Але це зрозуміло, бо він вийшов лиш першим номером. Хоча ні, про часопис можна почути завчасно, коли десь хоч інформують про те, що набираються твори до часопису або проводиться конкурс тощо. Тут же, очевидно, редакція вирішила гукнути всіх своїх в приватних повідомленнях абощо.

Я побачив фото часопису в одного з френдів і вирішив придбати його у видавництва «Друкарня «НОВОград».

Саме зараз читаю одну поважну книгу, але відклав її і повністю захопився цим часописом, поки не дочитав. Тут дійсно хорор, містика, є трохи жахів. Загалом класно вийшло від авторів, яких я взагалі не знаю.

Попри те, що збірка надрукована не товста і скріплена скрепочками, але вона міцна по духу і стилю та має свій шарм. Якраз можна згаяти час в дорозі. Тепер чекатиму наступну.

«Речі зі снів» - взагалі крута ідея! А от оповідання «Збирач аватарів» трохи схвилювало через деяку невідповідність фізичних вад героя його, власне, образу. Та й розв’язка миттєво настала якось. Проте вірю, що часопис зможе стати стабільним у плані виходу і радуватиме новими авторами!

До слова, ще одна фішка, яка мені сподобалася - декілька слів знайомства з новими авторами, пару речень про них. Впринципі, це й зрозуміло, бо автори мало відомі широкому загалу.


Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative