Керівниця прес-служби черкаської прокуратури показала свої картини (ФОТО)

Світлана Андрійченко, яка працює в прес-службі Черкаської обласної прокуратури, показала свою майстерню. Тут творитиме свої картини. Ця ж майстерня слугуватиме їй і виставковою залою.

До цього Світлана працювала в художній майстерні біля будинку. Її картини можна охарактеризувати, як сучасне мистецтво, абстрактний експресіонізм й деякі з них просто вражають. Тут насамперед квіти, але є й різні комахи, рибки, люди…

Роботи виконані в абстрактному стилі за допомогою художніх шпателів (мастихінів) та пензлів в пастозній техніці живопису (імпасто). Зараз деякі картини Світлани знаходяться в приватних колекціях і Америки, й Канади, й Німеччини, Ізраїлю тощо.

Сама художниця родом з Кіровоградської Олександрії. Майже 15 років тому переїхала в Черкаси. Світлана Андрійченко зізнається, що малювала ще з дитинства.

Паралельно зі школою закінчила художню школу, однак зв’язала своє життя з правознавством, отримала в цій сфері вищу освіту, працювала в юридичному відділі Олександрійської міської ради, останні майже 20 років - в органах прокуратури, спочатку прокурором, а потім врешті життя склалося так, що втрапила у прес-службу прокуратури.

Світлана любить подорожувати, каже, має багато знайомих та друзів за кордоном і об’їздила безліч країн. Найбільше за кордоном любить гуляти по художніх галереях і музеях.

Про свою, хай і невеличку, майстерню, мріяла давно. Врешті вдалося знайти відповідне приміщення на вулиці Зеленій, де і обладнала собі таку собі майстерню і виставкову залу одночасно.

На картини Світлана витрачає від декількох годин до місяців. Це залежить і від натхнення і від розміру картини, адже деякі полотна в художниці досить великі.



Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Особлива книга про Піднесення

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно