Катерина – молода мама. Вона з Лисянщини, але війна застала її в Умані

 Катерина – молода мама. Вона з Лисянщини, але війна застала її в Умані, де вона жила останнім часом. Коли окупанти 24 лютого завдали удару і на території Уманщини, вона взяла дитину і повернулася в село на Лисянщину, там їй безпечніше. Проте маленькі діти вимагають певних потреб.

Памперси, ліки, зокрема, «Еспумізан», дитячі суміші, – це сьогодні стало дефіцитом не лише в селі, а й на всій Лисянщині.

– У нашому селі багато переселенців з дітками, з одного боку, ми допомагаємо чим можемо, плетемо сітки, збираємо продукти. А з іншого боку, маємо самі потреби ,які важко вирішити мамам з дітками. Це деякі ліки, дитяче харчування. Мені знайомі сказали про сайт «Співдія», де я зареєструвала свої потреби, – каже Катерина.

Через два дні керівник співдія-хабу в Черкаській області Володимир Панченко привіз в Лисянку гуманітарну допомогу для Катерини.

Долучається до роботи і Черкаський правозахисний центр, який пропонує також юридичні консультації.

Тут можна отримати актуальну інформацію про:Роботу державних органів влади; Можливості для населення, яке вимушено покидає свої домівки; Контакти державних органів влади, які можуть допомогти Вам в тій чи іншій ситуації та ще багато потрібної та актуальної інформації. Юристи безоплатно надають консультації та поради.

 

 

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа