Фільм, що пробирає до кісток. Коли гроші не мають значення. І коли актор перевершує себе

4 липня у США відбулась прем’єра фільму «Sound of Freedom», що в українському перекладі звучить як «Звук свободи».

Найскандальніший блокбастер літа, що вже минуло. Чудове кіно на справді важливу тему, але без політкоректних моралей і супергероїв. Кажуть, на фільм сильно не тратилися. Але ж який він неймовірний. Це той, що пробирає до душі! Там нема крутих екшн сцен, немає супергероїв, які одним пострілом знищують армію.

Це Фільм про порятунок дітей від секс-торгівлі, це новаторський фільм, створений на основі реальної історії порятунку дітей від глобальної індустрії секс-торгівлі.

Джеймс Патрік (Джим) Кеві́зел (англ. James Patrick 'Jim' Caviezel) — американський кіноактор, відомий за роллю Ісуса Христа у фільмі Мела Гібсона «Страсті Христові» (2004 р.). Пригадайте, ще до того фільму казали, що він загубить кар’єру через таку важку роль. І що? У «Звуку свободи» він просто неймовірно проникливо зіграв. Відчуваєш кожен його подих. Відчуваєш внутрішній стан героя.

Це фільм бомба. Фільм, який ставить багато важливих питань і актуалізує тему насилля.

Мені пригадалася ця ж тема дитячого насилля, запакована в іншу обгортку. У книгу. Це книга «Бібліотечна поліція» класика Кінга. Твір пробирає до мурашок і залишає після себе одну лиш думку- такого не має повторитися.

Важкий і моторошний фільм, але такий справжній у морі цього всякого фантастичного шлаку. Це чесний фільм.

І старий Кевізел неперевершений. Тому це ще раз показує, що триндіти можна про все на світі, але і після ролі Христа він грає так, що перевершує самого себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Загадковий і психологічний трилер

Подорож у каторжні місця

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

До нового навчального року готові: видавництво «Ранок» завершує друк шкільних підручників

Матеріали в жанрі журналістики рішень: від Вівчарика