Загадковий і психологічний трилер

Журналістка Рейчел Чайлдс-Делакруа, інтелігентна й тендітна жінка тридцяти чотирьох років, стріляє у свого чоловіка Браяна. Мотив? От з цього все і починається….

Спершу здається, що початок трішки затягнутий, бо забагато драми і сімейних епізодів в житті журналістки. Та потім розумієш, що все це потрібно, щоб краще збагнути її подальші дії і рішення. Без цього всього, без битовухи образ героїні міг би бути не такий сильний.

До останнього не міг розгадати, що за афера скривається за цим усім сюжетом. Книга, можливо, навіть краще, за попередню книгу автора, яку я читав - це "Містична річка"

Дуже класний заплутаний сюжет, можливо, місцями героїня нагадувала мені героїню з книги «Гострі предмети» авторки Ґіліян Флінн. А от карколомний сюжет по захопленню нагадував книги Донато Каррізі. Абоінтригуючі сюжети Ендрю Мейна.

Тож рекомендую книгу "Після падіння". Просто бомба. І зверніть увагу на автора - американського письменника Денніса Лігейна, бо мені, щиро кажучи, до цього він був не особливо відомим. А тут така крута проза, виявляється. І ще важливо звернути увагу на автора книги, бо спершу за назвою мені гугл видав однойменну книгу іншого автора. Отаке співпадіння.

"Після падіння" - те, що захопить вас цілком. І що ви не розгадаєте до самого кінця.

Стиль написання дуже зручний та легкий для читання, читаючи, ти відчуваєш, ніби дивишся фільм з досить хорошими спецефектами. Лігейн створює свій сюжет дуже ґрунтовно...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Сьоме попередження: алегорія на колективне сумління нації

 Також читайте книгу ПОТРИВОЖЕНЕ ЗЛО Вівчарика

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

До нового навчального року готові: видавництво «Ранок» завершує друк шкільних підручників

Матеріали в жанрі журналістики рішень: від Вівчарика