Інтрига Ендрю Мейна

Не очікував, що книга аж так сподобається. Чи не найкраща інтригуюча історія. Біолог, викладач університету опиняється в епіцентрі страшного злочину. Сам герой зростає в книзі як особистість. Спершу здається егоїстичним, трохи самозакоханим. Потім самовідданим трудоголіком, який добивається справедливості.

Вражений деякими науковими фактами, які так майстерно підкидає автор.

Відірватися вкрай важко, настільки динамічно розвиваються події. Однозначно раджу прочитати «Хованки з хижаком». Сам вирішив продовжити знайомтсов з його творістю і прочитав продовження історії «Між фазами місяця».

У центрі сюжету – уже відомий з попереднього твору обчислювальний біолог та університетський викладач. І знову жахливе вбивство. Захоплений історією. Ітрига ще більша. Здавалося, неможливо розслідувати вбивтсова, але для героя немає нічого неможливого.

Ендрю Мейн — американський ілюзіоніст і письменник, зірка телешоу «Не вірте Ендрю Мейну!», автор понад десятка книжок. 2017 року увійшов до першої п’ятірки продажів серед незалежних авторів за версією британського Amazon. Працював із такими ілюзіоністами, як Девід Копперфілд, Девід Блейн та дуетом «Пенн і Теллер».

 Також читайте книгу ПОТРИВОЖЕНЕ ЗЛО Н. Вівчарика

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа

Незабутній запах Львова (оповідання готувалось на конкурс “Львів. Доза. Порно”)