до Дня усіх святих або ж Геловіну

Друзі, до Дня усіх святих або ж Геловіну ми підготували підбірку наших наймістичніших та найатмосферніших книг📚🎃 Готові вирушити у світ магії, трилеру та горору? 
 
📌"Потривожене зло", Назарій Вівчарик
Містичний трилер «Потривожене зло» з елементами сучасного українського соціального буття – це розповідь, в якій головний герой Микола прибув з тимчасово окупованого Донецька в Черкаси з непростою місією, яку йому доручив батько. На шляху у нього буде багато перешкод, адже йому доведеться вступити в двобій як з місцевим криміногенним середовищем, так і з найманцями, які отримали завдання ліквідувати Миколу та не допустити, щоб він передав флешку з цінною інформацією українським військовим. Крім того Микола змушений буде вступити в протистояння з потойбічними силами зла, яке оселилось у звичайному черкаському гуртожитку, де тимчасово мешкав головний герой.
Книга тим більш актуальна - вона торкається подій початку війни на Донбасі 2014 р.
📌"Гуцульська магія", Євген Луців
Книга - переможець Конкурсу літературних талантів 2018 року Видавництва "ОВК"
Мольфарство, знахарство, відьмацтво чи, по-сучасному, екстрасенсорика, підлягають пильному та об’єктивному вивченню як дивний психологічний феномен. Видання являє собою унікальне дослідження надприродних умінь гуцульських магів-мольфарів, які є носіями давніх знань служителів язичницького релігійного культу - волхвів. На основі історичного, міфологічного та етнографічного матеріалу автор розкриває маловідомі аспекти магічного мистецтва гуцульських мольфарів, яке й досі збережене в Карпатах.
📌"Нуар: фабрика зла", Еллісон Вудс
У детективному романі "Нуар: фабрика зла" розповідається про те, як в одному з пустельних районів міста відкрився величезний торгово-розважальний комплекс "Нуар". Цього вечора тисячі мешканців міста прибули до «Нуару» з метою взяти участь у грандіозному урочистості. Незабаром після відкриття поліції надійшло повідомлення про те, що комплекс захопили терористи; але, прибувши на місце, поліцейські не виявили нічого, що вказує на скоєння злочину, - всі відвідувачі поводилися дивно, але так і не підтвердили, що будинок дійсно був захоплений. Подібні випадки сталися також в аеропорту та на залізничному вокзалі.
Ці факти були розцінені поліцією як невдалі жарти, які не слід сприймати всерйоз. Водночас, один із поліцейських зміг розглянути у цих подіях щось більше. Він вирішив провести власне розслідування і незабаром переконався, що не помилився – «Нуар» приховував у собі страшну таємницю. Чи зможе він розплутати цю складну справу та перешкодити лиходію втілити в життя свій план?

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"