Жахи, що виросли з психологічної травми дитини

Жахи: Бібліотечна поліція. Це повість Стівена Кінга, входить до збірки «Четверта після опівночі». Мені випадково трапилася ця повість на кацапській мові. Але ж це Стівен Кінг! Прочитав, бо я не знав про таку повість. І дуже сподобалася. Та краще читати в збірнику українською, або англійською. Бо кацапська – то не файно.

Так от про повість. Там порушена тема насилля над дітьми. Але це вставлено в обгортку такої стрьомної історії. Повірте, будете ходити в бібліотеки і згадувати потім ту повість.

Історія про чоловіка, який зіштовхнувся в бібліотеці з таким жахом, що йому й не снилося. Згодом виявляється, що не лише він один тут замішаний. Та й той жах, який він зустрів, може бмати геть різні форми і прояви. Може б цього всього не сталося, якби той чувак вчасно здав книги в бібліотеку. Гаразд не буду спойлерити, до слова, сам сів і обдумав все, чи всі книги я здав вчасно в бібліотеку, щоб до мене якийсь бібліотечний поліцейський не навідався часом.

Гаразд, скажу насамкінець. Щоб перемогти те чудовисько в бібліотеці, герою треба подолати й власні страхи і фобії. Ну а далі все, як в Америці, хтось помер, але наш герой красавчик, вижив і відмудохав те чудовисько по повній, а наприкінці тому чудовиську ще таке влаштував. Ой, та ви самі прочитаєте і дізнаєтеся.

Живіть на повну, читайте книги, а якщо не купуєте, то беріть в бібліотеці. А якщо взяли, то повертайте вчасно!

Фото книги, яку читав, не виставлю, бо кацапська ж. Але ось знайшов в інтернеті у відкритих джерелах і обкладинку і малюнки до книги…


 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа