«Інститут» справді жахає і показує, що в поважного віку Кінга є ще порох!

Таємні організації, діти з надприродними здібностями! Днями прочитав «Інститут» Кінга. Крута книга. Історія хлопчика, який втрапив до такого собі стрьомного закладу, який десь нагадує концтабір. І в тому закладі з талановитих обдарованих дітей викачують їхні здібності, щоб за їх допомогою знищувати певних людей у світі.

Головний герой, хлопчик, виявився надто розумним для «Інституту», тож він врешті завалив всю роботу того закладу і таки втік звідти.

У романі маємо все: динаміка, любов, бійки, стрілянина, а ще американський герой, без якого неможливо уявити Америку. Той герой таки стає на захист хлопчика і допомагає йому. У книзі багато класних фраз, які можна розбити на цитати: "великі події обертаються на малих шарнірах".

"Інститут" - чудовий вибір як для палких шанувальників "класичного" Кінга.

Лиш мені хотілося б трішки більше історії про американського героя, який допоміг хлопчику. Загалом, раджу! Книга добра, світла, головний герой – дитина – описана дуже правдоподібно, сюжет захоплює і затягує. Переживав за малого, що капєц. Усім фанатам цього автора - сміливо прапор в руки, тобто книгу! Давно так не хвилювався за героя книги.

Також рекомендую книгу: СЬОМЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ 

А ще ТУТ

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча