На Черкащині борються з наслідками снігопаду понад 60 снігоприбиральних машин

 Негода вирувала цієї ночі в Уманському, Звенигородському та Черкаському районах. Втім, на ранок 28 грудня проїзд державною мережею автомобільних доріг забезпечено, обмежень у русі немає. Дороги області розчищають від снігу понад 60 снігоприбиральних машин. Про це повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

Запізнившись на три тижні зима завзято взялася за свої справи. Уже не дивують морози 13-18º, слизькі дорогі та тротуари. Проте ще не було справжніх снігопадів, які, як відомо, приносять у наш регіон південні циклони. Про це повідомляє начальник Черкаського обласного центру з гідрометеорології Віталій Постригань.

Сніг випадатиме на фоні морозу, тому на дорогах утворюватимуться снігові накати, а на окремих ділянках доріг – перемети. До кінця 2021 року у нашому регіоні переважатиме морозна погода, тому розраховувати, що сніг самостійно розтане не слід. З огляду на це, дорожнім та комунальним службам необхідно вчасно прибирати сніг і обробляти дороги протиожеледними реагентами. 










Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча