Угода про спільні дії підписана між правозахисниками, Черкаською молодіжною радою та Золотоніською громадою

На території Золотоніської територіальної громади відсьогодні намагаються створити більш якісні умови для забезпечення дотримання прав та гарантій внутрішньо-переміщених осіб, учасників бойових дій, членів територіальної оборони, добровольчих формувань територіальної громади та їх родин, членів сімей загиблих у бойових діях. Для цього сьогодні тут підписали угоду про спільні дії з надання допомоги постраждалим від війни, яку розпочала проти України росія. Угода підписана між Золотоніською міською радою (в особі секретаря ради Сьомак Наталії Олексіївни), Черкаською молодіжною радою та Черкаським правозахисним центром.

«Наша організація взяла на себе обов'язок з експертної правової підтримки міської ради. Також ми будемо надавати правову допомогу даним категоріям населення та допомогати вирішувати їх правові питання! Разом з Володимиром Панченко розпочали дуже важливу роботу з визначення реальних потреб внутрішньо-переміщених осіб у громадах Черкаської області», – каже керівник Черкаського правозахисного центру Тарас Щербатюк.

Зусиллями правозахисного центру також сьогодні доставили 50 продуктових наборів найбільш незахищеним верствам населення з числа внутрішньо-переміщених осіб.

До слова, серед завдань в угоді, яка була підписана - створення на базі міської ради платформи для спільної реалізації даної угоди, розробка та реалізація нормативно-правових актів для захисту ВПО, створення їм умов для адаптації на території Золотоніської громади, а також забезпечення інформування, навчання, правової та організаційної роботи.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа