Поїхати на навчання до Одеси і здобути професійну освіту не так складно, як здається


В умовах сьогодення можливість отримання якісної професійної освіти являється запорукою успішного працевлаштування та зменшення ризику безробіття. Різноманіття професій стрімко змінюється: неактуальні зникають, а нові з’являються, потребуючи знань і умінь з урахуванням розвитку сучасних технологій.

Для підвищення конкурентоспроможності безробітних на ринку праці, сприяння їх самозайнятості, служба зайнятості організовує професійне навчання за інтегрованими робітничими професіями та іншими професіями, що користуються попитом на ринку праці.
Так, нещодавно в Черкаському міському центрі зайнятості відбувся профконсультаційний семінар «Презентація навчального закладу державної служби зайнятості», у ході якого в режимі skype-зв’язку 14 осіб з числа безробітних громадян ознайомилися з діяльністю Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
Навчання в цьому закладі здійснюється з урахуванням перспектив розвитку регіону за професіями будівельної галузі, побутового обслуговування населення і торгівлі, сільського господарства, автомобільного транспорту, туризму, готельного господарства, ресторанної справи та ін.
 Значна увага приділяється відродженню професій народних промислів, а сучасна матеріальна база дає можливість втілювати інформаційно-комунікаційні технології в навчальний процес.
У своєму зверненні директор навчального закладу Роман Саржинський акцентував увагу на головних перевагах навчання в центрі професійно-технічної освіти, а саме: стислі терміни навчання, максимальне врахування вимог роботодавців, висока ймовірність працевлаштування після закінчення навчання, комфортна атмосфера для людей різного віку та висококваліфікований викладацький склад. 
«Професіоналізм, стабільність, впевненість у майбутньому – ось наші пріоритети! Ласкаво просимо на навчання!»,  – закликав керівник Одеського ЦПТО по закінченню онлайн-зустрічі. 
У свою чергу, заступник директора Черкаського міського центру зайнятості Валентина Мирончак окреслила актуальні професії сучасного ринку праці області за якими проводиться підготовка в професійно-технічних навчальних закладах та наголосила на доцільності такого навчання для осіб, які не мають професії та зацікавлені в прискоренні власного працевлаштування.
Черкаський міський центр зайнятості

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?