У Черкаській загальноосвітній санаторій школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради радо зустрічають першачків

Незчулися, як пролетіло літо. Позаду яскраві враження, чудовий відпочинок, радісна безтурботність. Прийшов час повертатися до навчання. Сонце ще не готове зустріти осінь і тепло посміхається учням і їхнім батькам.
 Зранку вся країна охоплена хвилюванням, адже цьогорічне 1 вересня – незвичайне свято. Уперше до школи йдуть “нушенята” – першокласники Нової української школи. Уся увага сьогодні на них. 
От і в Черкаській загальноосвітній санаторій школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради радо зустрічають першачків. Свято першого дзвоника знову зібрало в стінах школи всіх її вихованців і друзів.

Святкове дійство починається на плацу школи вітанням нових членів нашої шкільної родини – першокласників. За багаторічною традицією випускники школи звертаються до них з привітним словом і невеликими пам’ятними подарунками. Кожен клас отримує смачнющий коровай і на врожай гарних оцінок на дітей ллється дощ із ярої пшениці.
Наступний етап свята – квест для першачків “Знайомство зі школою”. Другокласники з аніматорами радіють початку нового навчального року на шкільному палацу. Для  учнів інших класів учителі приготували незвичайний Перший урок. Ігри, конкурси, вікторини, змагання  допоможуть дітям переконатися, що без знань в сучасному світі успіху не досягнеш, і надихнуть їх бути успішними, прагнути саморозвитку.

Тож побажаємо нашим учням успіхів у навчанні, учителям – натхнення й наснаги, а батькам – радості від здобутків дітей!

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?