Щиро вдячний Віктору Євпаку за його допомогу!

 Сідаю писати і все стираю. Пишу по новій. Стираю. Не знаю як висловити. Якщо зі старту – попри те, що сьогодні така дата, річниця кривавої повномасштабної війни росії-окупанта проти України, у мене гарний настрій, бо є дуже цінна річ, яку передам завтра туди, куди треба. А якщо довше… Давайте трішки лонгріду.



Є черкащанин, хай позивний буде, наприклад, Інтернет, бо він проводив інтернет в оселі черкащан і займався дотичними комунікаційними роботами. І на хвилиночку, він активний читач сайту "Прочерк". Сьогодні родина чекає його з війни. А він з такими ж захисниками зараз на війні. А війна зараз, як відомо, це війна технологій. І, як мені розповідають хлопці, буває просто елементарно стрьомно сходити до вітру, бо щось вже над тобою летить. Це може бути дуже велика небезпека...

Зараз цьому черкащанину-Інтернетчику, та іншим черкащанам, які з ним, потрібен був квадрокоптер. Ми тут в редакції вже міркували і збори коштів робити, але це час. А час сьогодні навіть не гроші, час - це життя. Звернувся у Фонд Віктора і Кароліни Євпак Фонд Віктора Євпака , той на базі якого проводять Курси готовності цивільних Центр готовності цивільних. Черкаси від Фонду Сергія Притули і на запит відреагували! Опля, маємо для черкащанина квадрокоптер на передову.

Щиро вдячний Віктор Євпак за його допомогу!

Говорити, що треба, а чого хлопцям не треба, що вони мають, а чого не мають, чому техніка ламається, її нищить ворог і швидко треба шукати нову, то цього всього не буду. Спілкуватися буває складно і важко. Та важливо, щоб було з ким спілкуватися!!! А квадрокоптер – це очі, які бачать і бережуть наших захисників. Він дорогий, але за секунду може зникнути і тоді треба новий. І я радий, що він потрапляє у руки, які вміють такою штукою керувати і займатися. І я був підслухав (як журналіст), що їх там кучкується ціла банда, яка буде з неба стежити за порядком.

А в мене просто вдалий день, коли раптово редакція отримала те, на що думала довго збирати кошти.

Дякую також компанії Ekreative , завдяки якій це стало можливо🇺🇦 Viktor Yevpak, також пам"ятаю про навушники, які колись брав. Зараз часто бачу фотки нашого захисника і впізнаю ті навушники. Вуха у нього тепер значно менше страждають. Щоправда війна непроста штука. От він прооперувався днями і знов на фронт. Були клопоти зі здоров"ям. Але принаймні вуха в нього збережені!

Окупантам-росіянам смерть. Слава Україні!

П.С. Хоч якийсь толк буває з журналістів, яких всі знають і розуміють, що цей квадрокоптер я не проп"ю. Завтра поїде "куди треба". Там дууууже чекають

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа