"Культурна візитівка України"

Творчий дует із Кривого Рогу представив Україну в міжнародному британському конкурсі Golden Time Talent і здобув перемогу.

Художник Микита Грудєв і поет Олег Пономарьов здобули перше місце у міжнародному британському конкурсі талантів Golden Time Talent. У ювілейному 40 сезоні конкурсу, у номінації Digital Art, автори представили проект "Культурна візитівка України", над яким працювали два роки і який присвятили 30-річчю Незалежності України.

Проект є симбіозом поезії та цифрового живопису, який креативно розповідає про обласні центри України. Він складається з 27 картин, на яких представлено 24 області країни, Крим, узагальнююча мапа України у вигляді обласних пазлів, та рідне місто творчого дуету – Кривий Ріг.

Унікальність проекту не тільки в тому, що ніхто ще в такий складний та оригінальний спосіб не представляв найвідоміші міста України – при тому творчо, інформаційно, але максимально стисло. Нинішні події створили ситуацію, в якій деякі міста зображені в проекті були частково або повністю зруйновані. Мета авторів показати усьому світу красу – в архітектурному, історичному, культурному сенсі – яку вже знищіли вандали, що прийшли в Україну з війною.

Цей проект має стати поштовхом для прогресивних людей світу не тільки до розуміння всіх жахів війни, але й до потужного руху допомоги у відновленні України!






 

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа