В Уманському НУС завершилися курси у рамках проєкту «Норвегія-Україна»

В Уманському національному університеті садівництва у рамках проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» відбулися курси «Організація власної справи в аграрній сфері». 

У межах визначеної освітньої траєкторії проводилися семінари з інноваційних технологій вирощування в садівництві та овочівництві, бізнес-планування, особливостей використання сучасних інформаційних систем, консультації з організації власного бізнесу, тренінги з психологічної підтримки, підтримувалася активна комунікація з випускниками – підприємцями.

По завершенню короткотривалої, але пізнавальної і глибокопрофесійної навчальної програми, кожен з учасників ознайомився з теорією вирощування овочів на присадибних ділянках.

Курси, що проводилися в Уманському національному університеті садівництва, об’єднали бажання та прагнення громадян жити у мирній державі, а також символом патріотичності та бажання навчатися і здобувати нові знання у мирній державі. Адже аграрна сфера незмінно була і залишається в авангарді актуальностей України.

Пресцентр Уманського НУС

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа