Серед фіналістів творчого конкурсу Національної спілки журналістів України «Інформаційна передова-2022» і Вівчарик

Оголошено короткі списки фіналістів творчого конкурсу Національної спілки журналістів України «Інформаційна передова-2022», повідомляє інформаційна служба НСЖУ.

Журі надало короткі списки в усіх трьох конкурсних номінаціях — «Краща журналістська робота», «Журналісти-волонтери» та «Міжнародна солідарність». Визначити й нагородити переможців і лавреатів планується в січні 2023 року.

– Робота журі виявилася тривалішою, ніж планувалося, — прокоментував проміжні підсумки конкурсу голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко. — Через часті відімкнення електроенергії, спричинені російськими ракетними ударами, працювати довелося у справді форсмажорних умовах. Проте члени журі й уся команда організаторів конкурсу подолали виклики цьогорічної воєнної зими. Дякую всім колегам, які ночами й у вихідні, за найменшої можливості доступу до світла та зв’язку, працювали, переглядали роботи, контактували з їхніми авторами, узагальнювали результати та сформували фінальні списки.

Цьогорічний творчий конкурс НСЖУ відбувається за фінансової підтримки Японського фонду майбутніх поколінь. Загальний призовий фонд становить 200 тисяч гривень. Володарі перших місць у кожній з номінацій отримають грошові премії в розмірі 10 тисяч гривень.

Стаття «Зброю не тримав, але нічого не боявся і був на передку там, де й не варто було б. Один день з військовим капеланом» автора «Прочерку» Назарія Вівчарика серед фіналістів у номінації Крааща журналістська робота.

У номінації Журналісти-волонтери відзначена стаття автора сайту «Прочерк» Назарія Вівчарика «Думали, що на декілька днів. А лишилися надовго…» Про допомогу на місцях знають не всі, але кількість приїжджих людей на Черкащині зростає.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа