Перші відгуки про книгу "Останнє завдання"

"Останнє завдання" - Назарій Вівчарик НСПУ, "Друкарський Олега Федорова" 142 с. Збірка оповідань

 Ця книжка, мені здається, дуже актуальна зараз. Деякі оповідання в ній зачіпають тему війни та її наслідки як для звичайних людей, так і для військових.

"Останнє завдання" - це збірка оповідань, яка вийшла друком у 2022 році. У ній є 11 різних розповідей. Кожна з них відрізняється і героями, і темами, й темпом, і фіналом.

Деякі з історій стали результатом журналістської роботи автора. Наприклад, в одних ідеться про політику чи порушуються гострі соціальні питання, а в інших письменник не оминає тему АТО, військової реабілітації. Як на мене, то більшість тема оповідань про наслідки для військових, які повернулись зі Сходу.  

Жанр історій від містики до бойовика, від соціалки до горору. Тому щось цікаве зможе знайти кожен читач. Самі оповідання невеликі за розміром, деякі лише на декілька сторінок. Історії читаються легко, адже стиль у автора приємний, а текст наповнений зворотами й цікавими описовими фігурами. Мені найбільше сподобалися оповідання: "Онук", "Залізна голова" та "Останнє завдання".

Це вже не перша книга автора. Загалом у паперовому вигляді вийшло декілька книг, зокрема "П'ятеро як один", "Те, що серед нас", "Сьоме попередження", "Потривожене зло". І в деяких оповіданнях "Останнього завдання" є посилання на інші твори автора.

 Мені сподобалось, що розповіді дуже наближені до реального життя. Мабуть, цьому також слугувала журналістська робота автора.

 "Останнє завдання" можна придбати на сторінці видавця Олега Федорова у "Фейсбуці". Також збірка буде доступна в інтернет-магазині Yakaboo.

 Світлана Небилиця, журналіст, книжковий блогер

Читайте також оповідання ЗНАХІДКА  з цієї збірки

Оповідання ОНУК зі збірки "Останнє завдання" також вже публікувалося у колективній збірці Осінь-2018

Де купити книги?

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча