24 лютого: перший день широкомасштабного вторгнення росії в Україну

Попри те, що деякі колеги толерували питання щодо ставлення до окупантів-росіян, я залишуся таки при своїй думці. Є добро - це ми, і є зло - це хуйло на чолі окупантів.

Впевнений, та тягомотіна з 2014 року таки зіграла в довготривалій перспективі на руку - Збройні Сили України окрепли і дуже якісно зробили роботу, давши окупантам пропиздона. І поки одні країни вирішують відключати расєю від платіжних систем чи ні, закривати небо чи ні, ми можемо розраховувати лише на наших рідних військових із ЗСУ.

Подивіться на тих спійманих полонених, якісь дауни недорозвинені. Хуйлу треба було заградотряд ставити хіба, а так вони йшли через силу. Частина стала добривом.... І пакети оті їх закуплені вже, мабуть, не знадобляться. Думаю, планувався бліцкриг, а вийшов якийсь один відсоток плану.

Мабуть, я лукавлю, таки і світ допомагає, мав гарячу реакцію з Литви, Білорусі, США, Польщі. Дехто підтримав і з Росії, сказавши, що їм дуже соромно за дєда маразматика.

Дякую колеги-журналісти і просто друзі. І всім тим у світі, хто виходить на протести проти окупантів. Зберігаймо спокій, слухаймо офіційні канали інформації, а не тєлєгу невідомо ким створену.

Україна переможе, ми на своїй землі, слава ЗСУ!

Така вже в нас земля, тут відлуння війни ніколи не згасає, усім треба влізти сюди. Зате як родить щедро.


 

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча