Гарна ініціатива: Українці отримають від ТЕРРА ФУД 6000 книжок в рамках соціальної ініціативи компанії

Компанія ТЕРРА ФУД разом із видавництвом ЗОРЯ та КНИЖКИ заявили про старт масштабного проекту «Україна читає з ТЕРРА ФУД». Ця ініціатива з корпоративної відповідальності – задум із вагомою місією: залучити все більше українців до процесу читання.
Щомісяця виробник молочної продукції компанія ТЕРРА ФУД (ТМ «Ферма) замовляє у видавництва ЗОРЯ та КНИЖКИ наклад книжок, які розігрує і дарує українцям.
Таким чином, за рік діяльності програми «Україна ЧИТАЄ з TEРРА ФУД» 6 000 українських родин отримають книжки українських авторів. Для розуміння, якщо уявити, що кожну таку подаровану книгу прочитає бодай три людини, – ми матимемо число співробітників NASA. Це не лише красиве порівняння. Це спроба перенести уявлення про якісні зміни від читання книжок.


«Користь від читання, так само, як і від якісного харчування важко переоцінити. Нація, яка щодня вживає корисні продукти та читає хороші книжки – успішна, – коментує Яна Романенко, HRD ТЕРРА ФУД. – Участь ТЕРРА ФУД у проєкті є цілком логічною, адже ми виготовляємо смачну продукцію з турботою про людей. Проект про книжки – це турбота про українців як націю, про їх ментальне здоров’я та розвиток».

«Для видавця такий проект – це, фактично, здійснення бажань із потаємного листа до Св. Миколая! Закрити далеко не базову, та таку необхідну потребу кожній мислячій людині – хіба це не місія, достойна кращих? Для нашої команди – це потужний виклик. Адже щомісяця ми беремось видавати цілком новий продукт. І щораз це будуть різні тематики, не лише дитяча література. Трішки натякнемо: чекайте любовної есеїстики на лютий місяць» – ділиться Зоряна Нагребельна, власниця видавництва ЗОРЯ та КНИЖКИ.

500 книжок з дитячою історією «Різдвяне диво» були розіграні серед співробітників компанії – головних амбасадорів проекту.

Аби мати шанс отримати свій екземпляр чудової книжки від українських авторів, шукайте QR-код на продукції ТМ «Ферма», починаючи з лютого, переходьте за посиланням та реєструйтеся на сайті: http://surl.li/bdagd

Кожного місяця розігруватимемо 500 книжок!

П.С. Скоро дізнаєтеся, до чого тут Вівчарик і його творчість)))

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча