27 лютого: 4 день, коли путін обламує зуби об Україну

4 день повномасштабної війни конченої росії проти незалежної суверенної України. Якщо хуйло заговорив про тривожну кнопку, значить це останній аргумент, значить більше ні на що вже не здатен. Хоча, враховуючи, яка у них техніка і враховуючи, що вони самі в себе влучають, як у випадку корабля з літаком, то можна не паритися.

Учора бачився з прекрасними людьми, що були пропахнуті бензином, сьогодні говорив з прекрасними людьми, що робили вантажниками для тероборони, розвозили людей, гуманітарну допомогу. Насправді трохи напряжмо бачити оті купи народу у Львові на вокзалі. У Черкасах все гаразд, всі стали організовано до роботи, кожен робить своє.

Хлопці з тероборони патрулюють місто, коктейлів молотова досить, в центрі гостинності купа продуктів.

Але ворога це бісить. Мирні Черкаси обстріляли з неба. Маємо 4 авіаудари в Черкаську область. Наші захисники все відбили. Все гаразд.

Мирні люди поки сиділи в укриттях. А немирні москалі обстрілювали з нема. Горіть у пеклі, чорти.

Жінка в бомбосховищі міркує, добре, що влада не встигла зробити аеропорт в Черкасах. На її думку, тому нас бомблять менше, ніж інших…

Не знаю, який день тижня, але знаю, що четвертий день війни. Ну як четвертий? Опубліковано це буде вже фактично у п’ятий день війни, бо лише прийшов з бомбосховища.

До слова, чимось сидіння у ньому нагадує сидіння на виборчій дільниці до ранку, щоправда, на виборах гул, суперечки, сварки, а тут всі люди спокійно тихо сидять і бажають просто путіну здохнути. Результат підрахунку голосів вже відомий – ми переможемо.

Останнє, не повірите, люди перемовлялися і розповідали, що читали на сайті «Прочерк». Отже, я таки недарма оце весь час ставлю ці новини, недарма працюю.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча