Сьоме попередження

Декількох впливових українських високопосадовців знаходять вбитими за таємничих обставин. Історія виходить на міжнародний рівень, адже якимось чином до справи дотична комп’ютерна програма, запущена в Інтернет, а відповідно, у групу ризику потрапляють і закордонні високопосадовці. Програму нібито зробив український військовий, якого знаходять мертвим. Працівниця Інтерполу вирушає в Україну розібратися в ситуації, але для цього їй потрібен український побратим загиблого атовця, який у цей час якраз бореться з внутрішніми демонами сумління.

Категорія: Художня література
Автор

Назарій Вівчарик

Кількість сторінок

176

Обкладинка

Тверда

Розмір

145х200 мм

Рік видання

2020

Видавництво

markobook

Автор — журналіст, працює відповідальним редактором черкаського інтернет-видання «Прочерк», є автором серії нарисів з-за кордону — з Тунісу, Чехії, Америки. Має професійні грамоти та нагороди. Лауреат Всеукраїнського конкурсу творів на сільську та аграрну тематику ім. Григора Тютюнника (2017 рік). Фіналіст низки літературних конкурсів. На сьогодні вийшло дві онлайн-книги, а також повість «П’ятеро як один» і збірка містичної короткої прози «Те, що серед нас». Три оповідання автора лягли в основу фільму «Злакров».

Замовити за емейлом nazarviv@gmail.com

тел. 0971982069

Відгуки за хештегом #7попередження у "Фейсбуці"

ВІДГУК ЧИТАЧА

Oleksandr Ovsyanyk у групі  ВРАЖЕННЯ UA (книги,фільми...)

Назарій Вівчарик
Сьоме попередження.
Видавництво #markobook
175 стор.
Вже давно стежу за творчістю цього автора.Прочитав усі його твори і хочу з упевненістю сказати, щоразу твори пана Назара стають усе цікавішими та досконалішими. В принципі цей прогрес і має відбуватися із талановитим письменником.
Зараз про його останню книгу "Сьоме попередження".
Вас дістали всі ті олігархи-скоробагатьки,які набули свої статки розкрадаючи Україну та нас усіх разом?
От мені вони вже у печінках сидять а автор зумів утілити розправу над ними на папері.
Уявіть собі соціальну мережу,де кожному багатієві,політикові,депутатові ви можете поставити негативну оцінку.Завжди знайдеться ще хтось,кому він насолив.Кожний гнівний коментар під його фото,це попередження.Доходить до семи і все,поганець гине при нез'ясованих обставин.
Справою зацікавився Інтерпол,що відсилає до Києва свого агента Хельду,якій допомагає Богдан, бувший учасник бойових дій на сході України.
Хто ж стоїть за розробкою соцмережі "Sleep"?
Хто чи що розправляється із жертвами?
Напружений сюжет книги не дасть вам розслабитись ні на хвилину.
Події розвиваються настільки карколомно,сюжет настільки цікаво закручений,що не встигнете отямитись,як перегортаєте останню сторінку.Все у кращих традиціях містичного детективу.
Автор і тут не відійшов від теми
новітньої україно-московської війни,які наші недолугі політики чомусь назвали АТО а згодом ООС.
Вже попередня книга "П'ятеро як один" пана Назарія базуваласъ на цих подіях.
Тут же взагалі ця тема захвачується досить обширно.
Акцентується увага на постравматичних проблемах наших вояків.Тілом вони з нами,але душею десь там із побратимами на Сході.Це все дуже трагічно і автор уміє передати це так,що у мене,дорослого дядька,наверталися сльози на очах.
Присутні тут і кохання і зрада і матеріальний інтерес,який цю зраду й породив,також бувший найманець-терорист,із яким Богдану прийдеться ще зустрітись.
Роман гарно пропрацьований(про що заявляє сам пан Назар у передмові) та зі всіма натяками на продовження,на яке буду очікувати рахуючи дні.
Окрема подяка видавництву Марка Мельника за гарну якість та оформлення книги.
ЧИТАЄМО УКРАЇНСЬКЕ

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?