Визначено переможців конкурсу «Журналістика рішень — 2020»: відзначили і Вівчарика

Визначено переможців конкурсу «Журналістика рішень», організованого ХУАВЕЙ УКРАЇНА у партнерстві з Національною спілкою журналістів України та амбасадоркою Рішення-Орієнтованого підходу в Україні Вікторією Спащенко.

Цей конкурс є частиною проекту «Журналістика рішень», метою якого є підвищення поінформованості та обізнаності населення України через всеукраїнські та регіональні засоби масової інформації про світові тренди у технологіях, бізнесі, розвитку громад, а також у сферах освіти, науки, охорони здоров'я, захисту довкілля. 

Хто стали учасникам конкурсу у 2020 році? Організатори отримали 151 роботу, авторами яких є журналісти, студенти і блогери із 21 області України та Києва. Роботи досвічених журналістів оцінювалися окремо від робіт студентів та блогерів.

Номінація «Сталий розвиток»: Юлія Харченко, позаштатна кореспондентка газети «Сміла», керівниця гуртка юних журналістів Будинку дитячої та юнацької творчості  (Сміла Черкаської області) – смартфон Huawei Y7


Заохочувальний приз – світовий бестселлер, книга  «Фактологія. 10 хибних уявлень про світ, і чому все набагато краще, ніж ми думаємо». Анна Рослінг-Рьонлюнд, Ганс Рослінг, Уля Рослінг (електронна версія, видавництво «Наш формат):

Назарій Вівчарик. «Безпечне місто»: як це працює в Києві? («Прочерк», Черкаси)
Юлія Харченко.
«Школа над Тясмином». Інклюзивне навчання (Черкаська обл.)
Володимир Лимаренко-Полянський
І один у полі воїн, або що можна робити власноруч для захисту довкілля  (Дзвін, Черкаська область)
Роман Кирей. «Дистанційно — безпечніше: як із допомогою електронних сервісів пенсійні послуги стали доступнішими навіть під час карантину» («Черкаський край», Черкаська обл.)

Мета проекту «Журналістика рішень»: Підвищення поінформованості та обізнаності населення України через всеукраїнські та регіональні засоби масової інформації про світові тренди у технологіях, бізнесі, розвитку громад, а також у сферах освіти, науки, охорони здоров'я, захисту довкілля.  До участі запрошуються журналісти, студенти, блогери та експерти. Роботи професійних журналістів з досвідом будуть оцінюватися окремо від конкурсних робіт студентів, блогерів, експертів у кожній тематичній номінації: "Технологічні тренди", "Сталий розвиток".

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа