Нова послуга Одеської залізниці набирає попит серед пасажирів

Протягом березня у касах вокзалів регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» пасажирам продано квитків на автобуси внутрішнього та міжнародного сполучення на суму 15,8 тис. грн. При цьому нова послуга отримала найбільший попит серед пасажирів на вокзалі станції Подільськ.

Зазначимо, завдяки даній послузі безпосередньо в касі залізничного вокзалу пасажири можуть обрати найбільш зручний спосіб поїздки, чітко спланувати маршрут подорожі залізничним транспортом з пересадкою на автобус, а разом з цим заощадити власні кошти й час.
Наразі проект з продажу автобусних квитків у залізничних касах, ініційований керівництвом регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ, вже впроваджено на Одеській, Шевченківській та Знам’янській дирекціях залізничних перевезень, зокрема у касах вокзалів Вапнярка, Подільськ, Роздільна, Черкаси, Знам’янка, Помічна, Олександрія, Кропивницький та Черкаси. Найближчим часом планується розширити мережу залізничних кас, де буде доступною нова послуга, в тому числі охопити й станції Херсонської дирекції залізничних перевезень.
Незабаром її зручністю можна буде скористуватися на станціях Ізмаїл, Білгород-Дністровський, Первомайськ-на-Бузі та Каховка, а також  у сервісному центрі міста Чорноморськ (вул.Олександрійська, 2).
Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Особлива книга про Піднесення

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно