Британець JamesZabiela виступить в BelEtage 8 червня

Один з найбільш технічних діджеїв всіх часів, британець Джеймс Забієла, продемонструє майстерність на майданчику з кращим концертним звуком у світі - столичному BelEtage - 8 червня.

Якщо ви хоча б щось знаєте про електронну музику і слово "діджей" не асоціюється у вас з ведучим на радіо, ви точно знаєте, хто такий Джеймс Забієла. Так, це той самий вічномолодий геній і віртуоз діджеїнгу, який творить за пультом неймовірні дива! За рухами його рук неможливо встежити, як і дивитися за грою без подиву і дикого захвату. Він не просто зводить треки, Джеймс за пультом на очах у публіки створює щось нове, використовуючи 4 програвачі, ефектори та контролери. Діджей презентує публіці своє шоу “Balance”.

Організатор вечірки, Денис Шматов (VIRUS Music):
"Забі" - герой декількох поколінь, яскравий представник рідкісного виду діджеїв, які за пультом по-справжньому працюють. Він отримує кайф від діджеїнгу і змушує стежити за кожним своїм рухом, а не тільки піднімає вгору руки і робить сердечка з долонь. Ми дуже раді, що в щільному графіку Джеймса знайшлася дата для Києва. Йогов иступи - це must! Рекомендую вечірку всім, хто любить діджеїнг як мистецтво. До того ж, BelEtage - затишний майданчик, де діджей знаходиться дуже близько до публіки.
На майданчику BelEtage встановлена краща у світі концертна звукова система - L-Acoustics. Аналогів їй в Україні немає. Так що приходьте з друзями на першу WOW-вечірку в BelEtageвід VIRUS Music - дивуватися, ловити мурашки і танцювати до ранку.
Кількість суворо обмежена. Вартість буде підвищуватись.
Початок о 23:00, закінчення о 06:00
Чому варто піти на шоу Джеймса Забієли?
1.      Подивуватися інопланетній майстерності діджеїнгу.
2.      Відчути денс-музику всім тілом.
3.      Потанцювати так, ніби ніхто не дивиться. Тому що всі реально будуть дивитися на Джеймса.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Особлива книга про Піднесення

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно