Христинівським школярам розповіли про світ професій

Нещодавно, в рамках акції «Випускник - 2018» за ініціативи Христинівського районного центру зайнятості проведено профорієнтаційний захід для учнівської молоді 8-9 класів спеціалізованої школи № 1.
Директор районного центру зайнятості Василь Ковальський ознайомив майже 100 школярів із різноманітними професіями, формулою вибору майбутнього фаху, охарактеризував ситуацію на ринку праці Христинівщини. Особливу увагу директор звернув на потребу місцевих роботодавців у робітничих кадрах. Водночас детально розкрив суть «престижних» і «непрестижних» професій та наголосив учням, що: «Всі професії важливі та потрібні і кожна молода людина відповідно до своїх умінь, навичок і талантів має обирати такий вид трудової діяльності, який би приносив їй задоволення та достаток у житті».
Спеціалісти центру зайнятості ознайомили молодь з послугами, які надає служба зайнятості, в тому числі, можливостями проходження професійного навчання за професіями, що є на сьогодні актуальними.
Під час заходу підлітки переглянули анімаційні профорієнтаційні відеоролики, отримали роздатковий матеріал з інформацією та активними посиланнями на Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри для визначення своїх здібностей.
Христинівський РЦЗ

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative