Стартує Школа Кар'єрних Консультантів. Навчання безкоштовне

В рамках Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії», який вже охопив учнів 7-11 класів всіх шкіл України та їх батьків, долучаються вчителі шкіл та закладів професійно-технічної освіти, шкільні психологи та всі бажаючі опанувати основи кар’єрного консультування.

«Професія Кар’єрний консультант (радник) – це нова, але вкрай затребувана спеціальність, яка є професією майбутнього», – пояснює виконавча директорка Асоціації інноваційної та цифрової освіти Марія Богуслав, – «в США, Канаді та країнах ЄС кар’єрні радники користуються великим попитом, як серед підлітків, так і серед дорослих людей, адже у сучасному світі, у середньому,  людина змінює свою професію декілька разів за життя».

Школа Кар’єрного Консультанта – це офіційна програма підвищення кваліфікації, яку запроваджує Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» Міносвіти спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти та компанією «HRyou» за підтримки Радника – уповноваженим Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’ї Герасимчук. Модель навчання – змішана (blended learning) система, яка ефективно поєднує мультимедійні електронні курси у форматі SCORM з практичними тренінгами, які проведе відома українська кар’єрна радниця, яка консультує підлітків з різних країн світу –  Ганна Різніченко.

«Випускники даної програми отримають 1 кредит ЄКТС (30 навчальних годин), а головне – практичні знання та навички проведення консультацій щодо вибору підлітками найкращої професії, підготовки до співбесіди в компанії своєї мрії тощо», – говорить директор Інституту модернізації змісту освіти Євген Баженков, – «на базі Школи Кар’єрного Консультанта ми створимо професійну мережу для подальшої комунікації між фахівцями та залучення все більшої кількості вчителів та психологів до профорієнтаційної роботи, як в навчальних закладах, так і за їх межами».

Розпочати навчання у Школі Кар’єрного Консультанта можна тут, пройшовши просту та швидку реєстрацію. Навчання – безкоштовне.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа