Мистецьку онлайнплатформу запустять до дня народження Целана

23 листопада, у день народження одного з найважливіших німецькомовних поетів ХХ століття Пауля Целана, відбудеться запуск мистецької онлайн-платформи, котру складають 10 проєктів, в яких резидент(к)и з України та Німеччини крізь призму поезії Целана досліджували питання ідентичності та постгуманізму.

Платформу складають проєкти, в яких автор(к)и за допомогою нових медіа та сучасних художніх практик досліджували питання ідентичності та постгуманізму. У їхніх роботах задіяні різноманітні медіа: від фотографії та відео до AR-об'єктів.

Щоб взяти участь у запуску платформи, слід 23 листопада о 20:00 перейти за посиланням anabasis.space. Крім робіт резиденток і резидентів, можна буде дізнатись про історію проєкту та поспілкуватися із організатор(к)ами та декотрими з мисткинь та митців за допомогою функції чату, що буде доступна на сайті тільки в день запуску.

Богдан Свиридов (Черкаси)
Онлайн-резиденція ANABASIS тривала протягом двох тижнів з 19 липня по 1 серпня 2021 року. Серед майже 70 охочих мисткинь і митців організатори відібрали 9 учасниць та учасників з Німеччини та України й одну українську мистецьку групу. Зокрема, це: Довілє Алєксаті (Берлін), Яна Бачинська (Львів), Богдан Бунчак (Київ), Тіні Домінґос (Берлін), Оскар Лєбек (Ляйпціґ), Neue Judische Kunst (Київ), Богдан Свиридов (Черкаси), Пол В’єрсбінскі (Берлін), Віталій Янковий (Вінниця) та Хана Йо (Берлін). Упродовж трьох наступних місяців після двотижневої роботи онлайн мисткині та митці працювали над завершенням своїх робіт.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа