Міркуй! Вигадуй! Колажуй! Грайся!

Козаки – це той український образ, який чи не найміцніше сидить в колективній свідомості нації. І ось днями нарешті знайшли час для книжечки «Козаки правлять країною», яка вийшла цьогоріч у видавництві «Дискурсус», яке знаходиться в мальовничих Карпатах.

У книзі розповідається: «Козаки жили на території України багато років. Захищаючи свою землю й усе українське від ворогів, вони створили державу — Гетьманщину. Лідерів країни називали гетьманами, а один із найвідоміших був Іван Мазепа. Він зібрав навколо себе команду — козацьку старшину. Разом із нею він вправно й мудро керував Гетьманщиною аж 22 роки. Тоді країна досягла великого розвитку та розквіту».

А далі ви можете подорожувати подорожувати Гетьманщиною, країною козаків. Тут вам паперова модель Батуринської фортеці, тут вам інформація про те, скільки ж ґудзиків на одязі Мазепи, тут можна завітати на бенкет до гетьмана Івана Мазепи у Гончарівці, тут можна знайти скарб, намалювати церкву, вивчити скоропис. Я залип надовго! Що особливо важливо, тут є поради, як краще гратись з дитиною по малюнках і на що звертати увагу. 

Інтерактивне видання «Козаки правлять країною» розповідає про Гетьманщину кінця 17 — початку 18 століття та є частиною серії з трьох видань про епоху козацтва. Активності супроводжуються історичними, методичними та психологічними коментарями. З книжкою можна працювати індивідуально чи у навчальній групі. 

Вигадували завдання Ліна Максимук, Ірина Голодюк, Марина Старик, Наталія Соболевська, малювала барокову Гетьманщину Наталя Кудляк, консультував про славетних козаків Олексій Сокирко.

З дітьми тут і дорослим можна надовго залипнути в цій темі. Лиш почніть гратися і затягне. Тут можна побудувати ціле дворище! Плюс знатимете більше про козаків. Чекаю тепер видання від «Дискурсу» про опришків))))










Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа