У рамках україно-литовського проекту реалізовую тему «Стан, виклики та трансформація місцевих ЗМІ»

Працюю відповідальним редактором лідируючого за кількістю відвідувачів в регіоні черкаського інтернет-видання «Прочерк». Народився 19 грудня 1985 року в місті Черкаси, виростав у місті Сміла (Черкаська область). Закінчив у Смілі гімназію імені В. Т. Сенатора. Закінчив Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького за спеціальністю «Журналістика», маю ступінь магістра.

Також є випускником програми «Журналістика цифрового майбутнього» (DFJ), що діє при Києво-Могилянській академії. Член Спілки журналістів України (з 2010 року). Член Спілки письменників України (з 2019 року).

«Працюючи у ЗМІ досить багато часу, сам помітив зміни, які відбуваються у професії. Редакції зменшуються, немає економічної стабільності (тут варто навіть звернути увагу на ринок праці і перетікання робочої сили в столицю). Як наслідок ми втрачаємо якісну журналістику, але звинувачувати в цьому лише журналістів не можна. Змінюється структура ринку. І ми маємо про це говорити, це повинно розуміти суспільство, яке споживає місцеві новини. Люди зацікавлені в якісних новинах, і ми маємо знати, чи є в людей доступ до якісної інформації? Чи реалізовується функція підзвітності влади суспільству? А може влада всуціль контролює місцеві ЗМІ? Чи може журналіст в умовах трансформації нашої галузі виступати контролером влади? На сьогодні запланував серію матеріалів про зміни в структурі місцевих медіа. Йдеться про те, що зникають традиційні ЗМІ, але зростає кількість онлайн-медіа…»

У рамках україно-литовського проекту вже зробив два матеріали - це інтерв'ю з журналістом, який має найбільше стажу роботи на Черкащині і з журналістом, який був піонером в інтернет-журналістиці. Деталі ТУТ і ТУТ

СТОРІНКА ПРОЕКТУ

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа