ЗАПРОШУЄМО НА МАСШТАБНУ ЗУСТРІЧ КАРАВАНЕРІВ УКРАЇНИ «КУПАВА-КАНІВСЬКА 2021»

Щороку близько 9 млн родин у світі регулярно обирають караванінг для вільних і натхненних мандрівок без турів і готелів. В Україні такий вид відпочинку тільки набирає обертів. Але вже є потужна спільнота, для кого подорожі в будинках на колесах і в авто з причепами – стиль життя.

З 14 по 17 жовтня запрошуємо на кількаденну зустріч караванерів України, що відбудеться в Каневі на Черкащині. Це унікальна можливість особисто поспілкуватися з людьми, які безпечно і з комфортом подорожують країною та світом у власних домах на колесах. У вас буде можливість у приватних бесідах не просто послухати натхненні розповіді, а й отримати конкретні рекомендації – від вибору автомобіля та перетину кордону до нюансів збору речей. 

На зустрічі зберуться понад 60 родин караванерів. Приїдуть вони, звісно ж, у своїх будинках на колесах, серед яких альковники, інтеграли, полуінтеграли, кастенвагени – і найновіші моделі заводських автомобілів, і власноруч створені кемпери. У кемпінгу можна буде побачити всі авто і причепи українських караванерів не тільки зовні, а й попроситися у гості до господарів – подивитися зсередини. Також ви матимете змогу в теплій дружній атмосфері поспілкуватися з людьми з колосальним досвідом, тими, хто активно мандрує закордоном та Україною й чимало робить, щоб такий відпочинок розвивався в нашій країні.

Кілька днів зустрічі будуть надзвичайно активними. Крім спілкування за інтересами та нових знайомств, заплановані екскурсії Канівщиною, де чимало історичних місць – тільки спадщина Шевченка чого варта!

А у п'ятницю, 15 жовтня о 19:00 відбудеться справжній концерт: драйву додасть старий добрий рок від потужного рок-бенду OLD SCHOOL та розривна програма «ЛЕНІНГРАД» від кавер-бенду BUBBLE JAM.

Формат участі можна обрати за власним бажанням. Для тих, хто планує бути всі дні з 14 по 17 жовтня, є варіант забронювати місця для ночівлі на базі відпочинку. Можна також приїжджати без ночівлі – в будь-який із 4-х днів. Для учасників, які завітають у своїх будинках на колесах, умови розміщення на території кемпінгу такі: 200 грн/доба за машино-місце та 50 грн/доба за електроенергію.

Караванери України збираються разом, щоб привернути якомога більшу увагу до відпочинку, який набирає шалених обертів і є безпечним у непростій ситуації з пандемією. За статистикою 2020-й для європейського караванінгу став другим кращим за всю історію існування цього виду подорожей. За минулий рік у Європі було зареєстровано понад 200 тисяч будинків на колесах, і це найбільше за останні 40 років. А, наприклад, в Австралії виробництво автомобільних причепів сягнуло 30-річного піку.

Україна теж може бути серед лідерів караванінгу в Європі: у нас є місця, куди цікаво їздити у будь-яку пору року, і є люди, які горять такими подорожами. Зустріч караванерів України – це великий крок уперед у формуванні цілої спільноти в розвитку українського караванінгу.

Будемо раді бачити на зустрічі всіх: і новачків, і досвідчених караванерів, і тих, кому цікава сама тема подорожей у будинках на колесах.

Місце зустрічі: кемпінг «Купава-Канівська» на березі Дніпра.

Адреса: вул. Софіївська, 5, село Ліпляве, Канівський район Черкаської області Координати: 49.821412, 31.522666.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча