Втрапив у підбірку горору

Темний український роман. Підбірка від Ігоря Антонюка.

Серед огляду і мій романи, приємно, що також втрапив туди:

https://babai.co.ua/articles/temniy-ukrainskiy-roman

ПРО КНИГУ: 

Декількох впливових українських високопосадовців знаходять вбитими за таємничих обставин. Історія виходить на міжнародний рівень, адже якимось чином до справи дотична комп'ютерна програма, запущена в Інтернет, а відповідно, у групу ризику потрапляють і закордонні високопосадовці. Програму нібито зробив український військовий, якого знаходять мертвим. Працівниця Інтерполу вирушає в Україну розібратися в ситуації, але для цього їй потрібен український побратим загиблого атовця, який у цей час якраз бореться з внутрішніми демонами сумління.

Автор — журналіст, працює відповідальним редактором черкаського інтернет-видання «Прочерк», є автором серії нарисів з-за кордону — з Тунісу,Чехії, Америки, Естонії. Має професійні грамоти та нагороди. Лауреат Всеукраїнського конкурсу творів на сільську та аграрну тематику ім. Григора Тютюнника (2017 рік, 2020 рік). Фіналіст низки літературних конкурсів. На сьогодні вийшло дві онлайн-книги, а також повість «П'ятеро як один» і збірка містичної короткої прози «Те, що середнас». Три оповідання автора лягли в основу фільму «Злакров».


 

Декількох впливових українських високопосадовців знаходять вбитими за таємничих обставин. Історія виходить на міжнародний рівень, адже якимось чином до справи дотична комп'ютерна програма, запущена в Інтернет, а відповідно, у групу ризику потрапляють і закордонні високопосадовці. Програму нібито зробив український військовий, якого знаходять мертвим. Працівниця Інтерполу вирушає в Україну розібратися в ситуації, але для цього їй потрібен український побратим загиблого атовця, який у цей час якраз бореться з внутрішніми демонами сумління. Автор — журналіст, працює відповідальним редактором черкаського інтернет-видання «Прочерк», є автором серії нарисів з-за кордону — з Тунісу, Чехії, Америки. Має професійні грамоти та нагороди. Лауреат Всеукраїнського конкурсу творів на сільську та аграрну тематику ім. Григора Тютюнника (2017 рік). Фіналіст низки літературних конкурсів. На сьогодні вийшло дві онлайн-книги, а також повість «П'ятеро як один» і збірка містичної короткої прози «Те, що серед нас». Три оповідання автора лягли в основу фільму «Злакров».

Детальніше: https://www.yakaboo.ua/ua/s-ome-poperedzhennja.html

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча