Пройшла презентація книги "Сьоме попередження"

У Черкаському Амброс Хабі провів презентацію роману. Дякую всім, хто завітав. Книги можна придбати ТУТ. Дякую за питання від аудиторії, за зацікавленість. Далі буде!!! А поки трохи фоточок)
«Сьоме попередження». СБУ, поліція, Інтерпол «на вухах»: в Україні з’явилася небезпечна соціальна мережа. Кожен охочий може поставити лайк або дизлайк відомим людям і політикам. Тим, хто набрав певну кількість дизлайків, мережа висловлює попередження, а тих, хто набрав сім попереджень – «ліквідовує». Весь драматизм – у тому, що особи, «ліквідовані» мережею, й справді починають гинути… Історія виходить на міжнародний рівень, адже якимось чином до справи дотична комп’ютерна програма, запущена в Інтернет, а відповідно, у групу ризику потрапляють і закордонні високопосадовці. Програму нібито зробив український військовий, якого знаходять мертвим. Працівниця Інтерполу вирушає в Україну розібратися в ситуації, але для цього їй потрібен український побратим загиблого АТОвця. Він у цей час якраз бореться з внутрішніми демонами сумління. 
Головне питання - чи буде продовження історії. Я щиро не знаю. у голові продовження сидить, але треба натхнення і треба розуміння, що книга таки має в аудиторії зацікавлення.
 
П. С. А бачите на фото як дотримуємося соціальної дистанції? все за правилами)

Попередні книги ТУТ.






Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Втрачені землі або розтерзана Україна

На Черкащині студентка отримала спецвідзнаку конкурсу КрутеЗНО за подкаст про Агатангела Кримського