Став переможцем літературного конкурсу талантів видавництва “ОВК”

Напередодні оголошено результати літературного конкурсу талантів 2019 року. Журі літературного конкурсу, який засновано і щорічно проводиться видавництвом “ОВК”, визначило переможця 2019 року.

За результатами конкурсу, який трохи затягнувся цьогоріч через карантин, перемогу в номінації “літературно-художні твори” здобув письменник з м. Черкаси Назарій Олександрович Вівчарик з містичним трилером “Потривожене зло”.

Вручення диплому та грошової премії переможцю відбудеться в серпні цього року в офісі Видавництва в м. Києві, після чого відбудеться підписання договору на видання книги та підготовка рукопису до друку.

Для довідки: Вівчарик Назарій Олександрович, журналіст. Народився 19 грудня 1985 року у м. Черкаси. До слова, батько Назарія Олександр Вівчарик відомий в області і за межами журналіст, друкується в Україні і за кордоном.

Назарій виростав у місті Сміла, освіту здобув у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького, магістр журналістики. Будував кар’єру в журналістиці, проводив тренінги, семінари, має професійні грамоти і нагороди.

Лауреат Всеукраїнського конкурсу кращих творів на сільську та аграрну тематику ім. Григора Тютюнника (2017 рік).

Фіналіст ряду літературних конкурсів, друкувався в журналах «Склянка часу», «Світ Фентезі», «Дніпро», альманахах «Das Ist Fantastisch! Fairy», «Позапростір». Деякі оповідання входили до збірок, зокрема, «Світильник Джека», «Це ж елементарно, сер», «Свині».

У видавництві Стрельбицького опубліковані онлайн книги (збірка детективних оповідань і містична повість).

На сьогодні вийшли друком три його книги: повість “Пятеро як один”, збірка малої прози “Те, що серед нас” та роман “Сьоме попередження”.


Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?