Крута книга з любовною лінією

Як правило, більше люблю детективи, фантастику, містику, але цього разу дали книгу, сказавши, що там мова про любов, але, мовляв, «тобі сподобається». Сказали, що це буде щось на зразок «Дівчини в потягу». Я узяв книгу і вона мене захопила сповна. Це детективна історія, де немає насправді поліцейського, який би шукав злочинця, це книга, де будуть навіть елементи бойовика, проте там ви фактично не зустрінете бійок та розборок у фізичному сенсі. Тут є любов, але там немає довгих страждань і роздумів героїнь про те, кого кохає Хуан-Карлос, а кого в цей час кохає Хуаніта.

Це реально крута книга, де головна героїня не промовляє фактично жодного слова протягом усієї книги. Уявіть? Читали колись таке?

Я прочитав книгу за дві ночі і розтягнув на стільки спеціально, немов залишив шматок пирога на потім. Детективна і чуттєва історія вийшла чудова, з роздумами, з хвилюваннями, з постійними питаннями «Хто? Який мотив?»

Наприкінці книги я вже підозрював дещо, але з кожним кроком героя все ж не міг дійти остаточної думки, врешті кінцівка книги все ставить з ніг на голову. Рекомендую до прочитання.

Ця книга не такий могутній детектив, як «Ловець невинних душ», але тут є свій шарм і дещо легша подача детективної історії, ніж у згаданій книзі.

Ця книга не має такого поганого кінця, як книга «55», проте в кінці герой теж не опиниться на пляжу з пляшкою вина, а отримає по заслугам.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"