Про тонкощі людської душі та одержимість

Книга «І тоді вона зникла» – Лайза Джуелл

Ця книга про тонкощі людської душі та одержимість. Дітьми, минулим, майбутнім та коханням….

Напружений драматичний роман про силу материнської любові, прощення й зцілення після втрати найдорожчого. П’ятнадцятирічна Еллі Мек — наймолодша дитина в родині, кохана дівчина та амбітна учениця. Аж раптом вона зникає — безглуздо, без пояснень, тим самим перекинувши життя близьких догори дриґом. За два роки дівчину припиняють шукати, адже, за версією поліції, Еллі втекла з дому. Однак її мати Лорел вважає інакше…..

Сюжет цікавий, головне не затягнутий, динамічний

У дорозі дочитав все, що міг у купив у Львові нову книгу. Купував з розрахунку недорого і невеликого формату. Врешті зупинився на цій. І не пожалкував. Хоч формат склеєної книги передбачає мало не одноразове читання, але читав акуратно і нічого не розпалося!

Історія сподобалася. Плюс тут є оці елементи родинних зв’язків, стосунків, психологізм як у книгах «Жінка у вікні» чи «Гострі предмети».

По правді книга «І тоді вона зникла» жахлива, але не тому що сама книга погана, просто залишився осад після прочитання. Після таких книг страшно довіряти людям, ти зовсім не розумієш, що у них в голові. Цю книгу без емоцій читати напевно неможливо.

Це гарна книга на пару вечорів, цікава, з тих, що тримають увагу.

ЧИТАЙ ЩЕ: 

СОЦІАЛЬНО-ПОЛІТИЧНА ПРОБЛЕМАТИКА РОМАНУ НАЗАРІЯ ВІВЧАРИКА «ПОТРИВОЖЕНЕ ЗЛО»

Колекціонер (проза)

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа