Політика – брудна справа

Картковий будинок. Це книга Майкла Доббса. Про неї одразу пишуть таке: Бестселер за версією USA Today; Міжнародний бестселер №1; Найкращий політичний триллер; За мотивами книжки відзнято серіал на ВВС та подібне. Проте книга не з легких. У середині книги було важко читати. Не збагну чому. Початок інтригував, але далі я немов загруз. Та все ж пробивався через трясовину політичних розбірок і таки дійшов до кінця. У книзі багато наркоманії, вбивства, позашлюбних коханців, марнотратства та крадіжок. Автор акцентує на тому, що політики зовсім не святі люди і готові на майже всі вчинки заради досягнення цілі.

Цінність книги в її відвертості, та місцями вона реально нуднувата. Автор дає розуміння, що благочестя героям від політики ой як бракує. І хоч розумієш, що автор реально знає все про закулісся, бо працював у цьому середовищі певний час, та все ж не хочеться чомусь думати про продовження історії. Я чув, що серіал вже має чи й не п’ятий сезон… Є і продовження цієї книги. Але мені історії в одній книзі було достатньо.

Коментарі

  1. Є 6 сезонів. Але там чим далі в ліс - тим далі від оригіналу.

    А книга чудова. Чудово показує політику і технології із середини. Якщо з таким працював, то ефект "це ж вже було" (с) постійно тебе переслідуватиме ))

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"