Покращення умов навчання у школах на Черкащині в межах проєкту «Старт до Успіху”

За даними Міністерства освіти і науки України, Росія зруйнувала 365 і пошкодила 3428 шкіл в Україні. Це приблизно 20% усіх шкіл в Україні. Через це українські діти не мають гарних умов для навчання.

Проєкт «Старт до Успіху» — це ініціатива Klitschko Foundation, спрямована на реновацію шкіл, які були в окупації або пошкоджені в результаті бойових дій. Команда фонду надала 8 школам Київщини, Чернігівщини та Черкащини нові парти, стільці, інтерактивні дошки та проєктори з ноутбуками. В цілому оновлено 14 класів. В реконструкцію шкіл було інвестовано більше 2 мільйонів гривень. 

У Черкаській області участь у проєкті взяла Смілянська загальноосвітня школа I-III ступенів №10.

«Нам пощастило отримати нові парти. Дійсно, сучасні меблі створюють сприятливу атмосферу для отримання знань. В оновленому світлому класі діти почувають себе вільно, рішуче та готові до нових звершень», — говорить Юліана, вчителька Смілянської школи №10.

«Місія проєкту — створення комфортних та сучасних умов для навчання, які сприяють підвищенню успішності учнів та покращенню освіти загалом. Адже якісна освіта — це фундамент становлення нового покоління українців та українок», — зазначає Ангеліна Осадча, директорка Klitschko Foundation.

Нехай ця розповідь буде початком великої історії для багатьох інших навчальних закладів, які постраждали внаслідок війни.

Проєкт реалізується у партнерстві з #WeAreAllUkrainians.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"