У Черкаси приїхала Тамара Маркелова

 Зустріч з головною редакторкою журналу «Жінка» Тамарою Маркеловою відбулася 25 листопада у Черкаській центральній міській бібліотеці імені Лесі Українки, – про це повідомляє кореспондент видання «Прочерк».

Редакторка має багаторічний досвід у сфері видавничо-інформаційної діяльності. Влітку цього року вона стала дипломанткою Літературного конкурсу документалістики «Українці в Польщі: історія порятунку». Тамара Маркелова – громадський діяч, ініціатор, організатор та куратор численних культурно-мистецьких заходів. Співзасновник, видавець та головний редактор Всеукраїнського часопису «ОКСАМИТ». Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Тамара Маркелова очолила журнал «Жінка».

«Це буде мій шеф-редакторський тур Україною: бібліотеками, департаментами культури тощо. Будуть зустрічі з інтелігенцією, там де мене будуть приймати. Починаю я з Черкас. Раніше у Черкаській області я часто брала участь у «холодноярський» подіях, у самих Черкасах вперше. Тому сьогодні мені було надзвичайно цікаво погуляти тут. Місто світле та просторе, найголовніше – немає гармидеру. Далі планую відвідати Житомир, Трускавець, Рівне та Ужгород», – розповіла про свої плани редакторка журналу «Жінка».

Мета «редакторського туру» – відродити журнал «Жінка», наростити передплатні кількісні показники, щоб пропагувати українське та виховувати суспільство. ДЕТАЛІ ТУТ

 

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Незабутній запах Львова (оповідання готувалось на конкурс “Львів. Доза. Порно”)

Втрачені землі або розтерзана Україна