Освітній онлайн-проєкт «Democracy Hub» зібрав підлітків з усієї країни на тренінгу «Youth Leadership»

 Цьогоріч 40 підлітків стали учасниками освітнього тренінгу «Youth Leadership», який реалізували Klitschko Foundation у партнерстві з Crossing Borders за фінансування CISU. Вони об’єдналися з усієї України, щоб разом поринути у світ громадської активності та прокачати власні навички. 

Однією з учасниць тренінгу стала Каріна Негрова з Черкащини.

«Youth Leadership» — один з трьох тренінгів у межах онлайн-проєкту «Democracy Hub», який покликаний формувати компетентність молоді у вирішенні соціальних проблем та пропагувати демократичні цінності. Впродовж 7 днів учасники говорили з лекторами і лекторками про те, що таке лідерство, емоційний інтелект, демократія, а також вчилися створювати реформи та імплементувати Цілі сталого розвитку в своїх громадах.

Серед спікерів тренінгу були Гарба Діалло — директор та засновник громадської організації Crossing Borders, Олена Берднікова — психологиня та професійна тренерка з лідерства та емоційного інтелекту, Олексій Гарань професор Києво-Могилянської академії, доктор історичних наук, Павло Шеремета — засновник Києво-Могилянської бізнес-школи, колишній Міністр економічного розвитку і торгівлі, випускники проєктів фонду Владислава Кобець та Арсен Шумейко, а також Аліна Носенко — директорка Klitschko Foundation. Завдяки діалогу з лекторами підлітки змогли ще краще засвоїти матеріал та отримали відповіді на всі свої запитання.

Про проєкт «Democracy Hub» директорка Klitschko Foundation Аліна Носенко каже: «Проєкт «Democracy Hub» абсолютно новий, він прийшов на вимогу часу та потреби молоді. Уже на першому тренінгу ми змогли переконатись, що теми відповідального лідерства, демократичних цінностей та активного громадянства - це те, що молодь хоче пізнавати, вивчати та застосовувати на практиці! Віримо, що це допоможе підтримати активних та свідомих громадян, які змінюватимуть своє життя, громади і країну на краще!»

Також своїми враженнями поділилась учасниця проєкту Каріна Негрова: «За час проєкту я сформувала для себе нову ціль: стати рушійною силою змін та брати участь в ухваленні важливих рішень на локальному та всеукраїнському рівнях. Знання про демократичне лідерство, політичну участь та лідерські навички, здобуті на лекціях, точно стануть у пригоді».

Для довідки:

Klitschko Foundation – благодійна організація, що розвиває громадянське суспільство в Україні. Через неформальну освіту підлітки і молодь опановують навички XXI століття, впроваджують здоровий спосіб життя, стають екологічно свідомими, вчаться проєктного підходу у житті, навчанні та у майбутній професії. Випускники проєктів організовують освітні заходи для однолітків та колег, таким чином стають амбасадорами змін у своїх громадах.

Сайт: https://www.klitschkofoundation.org/

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа