Вівчарик Назарій увійшов до короткого списку «молодіжний конкурс «VivArt» і став фіналістом

Завершився прийом робіт на восьмий Всеукраїнський молодіжний літературнтй конкурс «VivArt»! Подали роботи більше ніж 300 авторів.

Приємно було втрапити до короткого списку конкурсу з власним оповіданням, а потім і стати фіналістом

Що за конкурс? Його оголосили Централізована бібліотечна система м. Кам’янського, молодіжний мистецький проєкт “VivArt” і видавництво «ФОП Дружко» за підтримки Дніпропетровської обласної організації Національної спілки письменників України та ГО «Бджола».

Конкурс включав в себе номінації: поезія та проза. Конкурсанти, що увійшли до короткого списку конкурсу, отримали звання фіналіста і право на публікацію в однойменному альманасі. Рішенням поважного журі разом з патронесою конкурсу Еліною Заржицькою в усіх номінаціях було також обрано лауреатів, які, окрім публікації в альманасі, отримали бонус – право на видання персональної книги у видавництві «ФОП Дружко» на пільгових умовах. Усі переможці конкурсу нагороджуватимуться дипломами та ексклюзивними подарунками. Також серед усіх конкурсантів патронеса «VivArt VIII/21» Еліна Заржицька обрала свою «симпатію».


Конкурс „VivArt” – це творча ідея централізованої бібліотечної системи та однойменного молодіжного мистецького проєкту.

Мета конкурсу – сприяти культурному і духовно-естетичному розвитку Придніпров’я та України в цілому, активізувати творчі процеси, згуртувати талановиту молодь, популяризувати творчість обдарованих молодих українських авторів.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Особлива книга про Піднесення

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно