«В Україні з'явилось перше електронне видавництво українських книжок»

На книговидавничому ринку почало роботу українське видавництво електронних книжок OLEAN. Співзасновницями є випускниці кафедри «Видавничої справи та редагування» Київської політехніки, фахівчині з 10-літнім досвідом у комунікаціях – Олена Новіцька та Анна Свиридюк.

«Ми поставили перед собою місію – зробити українську книгу доступною у будь-якій частині світу. Наше покликання видавати найактуальніші книжкові новинки зі всього світу українською мовою. Для цього наша команда досліджує ринки Іспанії, Франції, Мексики, Китаю та інших країн світу в пошуках нових тем і авторів», – говорить Олена Новіцька.

Умовно тематику видавництва можна розділити на два боки: підприємництво, бізнес, а також прикладні видання, що включають у себе теми соціальної взаємодії та психології, архітектури й нерухомості, освіти та культури тощо.

«Наша стратегічна мета складна, вона полягає у зміні культури споживання та сприйняття електронних книг. Адже видання ліцензованих е-книг – це складний процес, що займає часові та фінансові ресурси», – розповідає Анна Свиридюк.

Безперечно е-книги, які на сьогодні у світі є альтернативою паперовим, мають свої переваги. Крім того, що процес видання е-книг зберігає природні ресурси. Новинки, видані нашою командою, швидко потраплятимуть до свого читача. Це буде можливим завдяки скороченню часу на процес їхньої підготовки.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча