Партія вільних демократів представила свою команду у непростому місці

 Сьогодні Партія вільних демократів презентувала команду. Але зробили це партійці не на міській площі, як роблять більшість партійних команд, а на пустирі, який знаходиться… у центрі міста.

– Відповім вам, чому ми зібралися саме на пустирі. Про це місце дуже добре знають рятувальники, які часто гасять тут вогонь. Про це місце дуже добре знають поліцейські, бо тут грабують і тут правоохоронцям доводиться ловити наркоманів. Про це місце також добре знають спортсмени, бо тут колись планували збудувати новий Палац спорту. Водночас цей пустир – це фактично центр Черкас, але цей центр міста не схожий на такий, у якому щасливо живуть люди. Насправді влада не хоче згадувати про цей центр міста, нібито його не існує. Чи можна щось змінити? Так! Можна зробити так, щоб центр міста став новою родзинкою Черкас. Для цього треба знання, воля і досвід, – зазначив заступник міського голови Черкас, представник Партії вільних демократів Олександр Ільченко.

Він наголосив, що команда Партії вільних демократів може, вміє, знає як зробити, щоб у Черкасах стало менше пустирів, але більше розбудованих і впорядкованих ділянок.

Директор БК «Черкаські Мавпи» Володимир Гриценко пригадує, як от уже 16 років спільно з командою Вільних демократів розбудовує баскетбольний рух в місті Черкаси, а результатом цього є і баскетбольна школа, яка виховала вже близько 7 тисяч вихованців.

– Ця локація, де ми зараз знаходимося, мала б виглядати іншою. Тут могли б бути вже стіни нового палацу спорту. Але 150 державних мільйонів пішли на Рівне. Мабуть, хтось вирішив, що наша громада не заслуговує на новий багатофункціональний Палац спорту. Та попри все, ми намагатимемося працювати так, щоб відбувався благоустрій не лише окремо взятих вулиць чи парків. А щоб також був збудований Палац спорту і щоб ми могли це побачити в кінці каденції, – каже Володимир Гриценко.















 

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча