Літературна платформа Leport: Вівчарик серед переможців

ОГОЛОШУЄМО ПІДСУМКИ КОНКУРСУ ОПОВІДАНЬ!
 
Ми вирішили нагородити не одного, а одразу трьох переможців - і кожному дати перше місце. Призами будуть книжки з письменницької майстерності, які наша редакція вважає кращими зразками в своєму жанрі.
 
Отже,
1. Катерина Подборська - «Ева».
До Катерини вирушає книжка Хілларі Реттіг «Писати професійно»: чи не найліпший посібник із того, як організувати своє життя так, щоб вистачало часу на літературну творчість, - і як виходити зі скрутних становищ, коли немає натхнення. Книжка буде корисна й тим, хто пише академічні роботи, - курсові, дипломні, дисертаційні, - адже тут є окремий розділ із порадами щодо них.
1. Назарій Вівчарик - «Дерево бажань».
Як вказав автор у супровідному листі до свого оповідання, він працює журналістом. На нашу думку, йому особливо стане в пригоді рідкісне букіністичне видання «В лабораторії редактора» Лідії Чуковської. Хоча книжка видана російською, а Назарій пише українською, Чуковська зосередила у своїй праці такий досвід, що буде корисний всякому авторові, незалежно від того, якою мовою він творить.
1. Вершковий Крекер - «Пирожок».
Автора цього оповідання ми нагороджуємо чудовою книжкою Енн Ламотт «Пташка за пташкою», що вчить бути уважним до слова й до життя та розвивати художнє бачення світу. 

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча