Нижче подані популярні теми з блогу
Стартувала «Школа відповідального блогерства» для молодих лідерів
«ШВАБРА» — це неформальна школа для молодіжних українських блогерів, створена за партнерства громадських організацій UMIND та «Детектор медіа» за фінансової підтримки міжнародної неприбуткової організації IREX. Проєкт покликаний сформувати свідоме ставлення до медійності у молодих людей, прокачати навички з медіаграмотності та створення корисного, соціально вагомого контенту, знайти нові цікаві формати та партнерства.
Гастрономічна карта України: чим пригоститись в Центральній Україні
« У Львів — за кавою, в Одесу — по форшмак » . Такий підхід до гастрономічних подорожей Україною вважається застарілим та старомодним. Ба більше, велика кількість звичних для українців страв — відголоски радянського минулого, які не мають нічого спільного з українською культурою. Сервіс доставки їжі та продуктів Rocket разом з кулінарним експертом Євгеном Клопотенком розробили унікальний проєкт для кулінарної історії країни — гастрономічну карту України. Вона демонструє справжню українську кухню без банальностей та радянщини. Центральна Україна — особливий гастрономічний регіон України. Він не межує з іншими країнами, тому вплив іноземних культур тут мінімальний. Тому сюди варто відправлятися, щоб спробувати справжню україську кухню. Наприклад, на Черкащині варто спробувати смаженину — яловичину з картоплею у горщиках . Вінниччина здивує такими стравами як горохляники та картопля по-уланівськи. На Кіровоградщині необхідно спробувати незвичайний кіровоградський борщ. Він готуєт
Коментарі
Дописати коментар