« У Львів — за кавою, в Одесу — по форшмак » . Такий підхід до гастрономічних подорожей Україною вважається застарілим та старомодним. Ба більше, велика кількість звичних для українців страв — відголоски радянського минулого, які не мають нічого спільного з українською культурою. Сервіс доставки їжі та продуктів Rocket разом з кулінарним експертом Євгеном Клопотенком розробили унікальний проєкт для кулінарної історії країни — гастрономічну карту України. Вона демонструє справжню українську кухню без банальностей та радянщини. Центральна Україна — особливий гастрономічний регіон України. Він не межує з іншими країнами, тому вплив іноземних культур тут мінімальний. Тому сюди варто відправлятися, щоб спробувати справжню україську кухню. Наприклад, на Черкащині варто спробувати смаженину — яловичину з картоплею у горщиках . Вінниччина здивує такими стравами як горохляники та картопля по-уланівськи. На Кіровоградщині необхідно спробувати незвичайний кіровоградський борщ. Він готуєт
Коментарі
Дописати коментар