В Умані пройде фестиваль фарби й танцю «HOLI DANCE UMAN 2019»


1 та 2 червня в Умані пройде справжня битва фарб та танців на фестивалі «HOLI DANCE UMAN 2019».

Фестиваль буде проходити четвертий рік поспіль. На центральному стадіоні міста збереться молодь з усієї країни.
– Вперше ми провели фестиваль у 2016 році. Тоді його відвідало близько 1500 гостей та 5 танцювальних колективів. Але з кожним роком масштабність заходу росте. Нині вже зареєструвалося більше 40 танцювальних колективів. Очікуємо, що й кількість відвідувачів зросте мінімум втричі, - розповідають організатори фестивалю.
У програмі заходу: битва фарб, 8 розважальних локацій, флешмоби, свято морозива «Ласунка», виступи dance-колективів і зіркових хореографів, подарунки, розіграші, дитячі атракціони,  фотозони та дискотека під відкритим небом від кращих DJ країни.
Для кольорової битви буде використана суха фарба холі. Вона виготовлена на основі трав і натуральних харчових барвників. Фарба не нешкідлива та має антисептичну дію.
– Фарба легко змивається з волосся і шкіри, одяг доведеться випрати кілька разів. У будь-якому випадку, радимо надягати старі речі, це єдина вечірка, на яку не потрібно вбиратися, - додають організатори.
ВАЖЛИВО: Квитки на фестиваль обмінюватимуться на пакет фарби в день проведення заходу. Купувати квитки краще заздалегідь. У день фестивалю фарба оплачується окремо від білету на вхід.
Більше про фестиваль тут https://www.facebook.com/holi.uman/

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа