Про те, як народжувалося оповідання «Зайві люди», що у збірці «Те, що серед нас»

Прийшла в голову ідея: порушити тему абортів, тему важку і болісну. Тему, про яку часто не хочуть говорити, а якщо й говорять, то часто дискутуючі можуть посваритися, так і не знайшовши точки дотику. Я придумав тоді простий сюжет. Хлопець приїздить в одне місце до професора, де науковець вводив його в транс і, вийшовши в астрал, хлопець зустрів свого ненародженого брата, який, як виявилося, всі ці роки також існував, зростав разом з своїм народженим братом, живився енергією живого. І от в ІНШОМУ світі щось відбулося і коли хлопець опритомнів у кріслі професора, то постає питання, хто повернувся в його тіло: він сам чи його ненароджений брат?...

Одразу виникло безліч питань хоча б тому, що я не виходив в астрал і не маю відповідного досвіду для написання такого оповідання до своєї збірки. Випадково якраз потрапляю на тренінг з журналістської безпеки, де серед тренерів – пані з Грузії, психолог, фахівець з конфліктів, яка працювала з постраждалими внаслідок вторгнення Росії в Грузію у 2008 році, працювала з тими, хто втратив рідних, працювала з дітьми і дорослими. Вона дійсно володіла сумним, важким і болючим досвідом. У перервах між лекціями я консультувався з нею про те, у що мало хто вірить. Ця пані з Грузії розповіла багато такого, що допомогло мені виписати згадану на початку історію реалістичніше.
Це один з епізодів про те, як народжувалося оповідання «Зайві люди», що у збірці «Те, що серед нас». І це показує, що я не всезнайко, а просто маю щастя зустрічати потрібних людей. А ви, як виходитимете в астрал, будьте обережні)))
Вже отримую перші відгуки про збірку. І це круто. Купуйте «Те, що серед нас». Збираємо на картину для музею однієї книги, що в Черкасах!!!!
#черкаси #література #те_що_серед_нас

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative